7/18/2017

Megtalálsz az Instagramon is - Find me on the Instagram

Instázok ahogy a nagyfiam mondja. És lelkesen lájkolja a Nemezinda képeimet, videóimat, melyeket száma gyorsan növekszik. Az ipad-el ez igazán könnyű. Munka vagy fotózás közben ez is ott lapul, ha valami érdekeset, szépet, vagy inspirálót találok, fotó vagy videó és már mehet is az Instagramra.
Tehetünk a bejegyzéshez egy fotót, vagy több fotót, vagy videót. Egy fotón is lehet több kép, erre jó applikáció az ingyenes Layout.
A posztokhoz rövidebb képaláírások a megszokottak, bár olvastam már itt is hosszabb, érdekes történeteket.
A képaláírás alatt hashtageket kell megadni, ezek keresőszavak, mindegyik elé egy # jelet kell írni. Ezek segítségével lehet később rátalálni a képünkre. Magyar es angol nyelvűeket is szoktam válogatni, például a #nemezelés es #felting hashtag kapcsán is visszakereshetőek a képeim.

Hogy milyen a jó #hashtag? Olyan, hogy a közönségünk megtaláljon minket. Nagyban függ attól is, hogy mi a célünk azzal, hogy ezen a felületen is megjelenünk. Más keresőszavakat használ aki eladni szeretne és mást, aki családi, baráti, nyaralásos képeket posztol. Ez egy kicsit ilyen #sefülesefarka magyarázat lett, de mégnéztem és az Instagram három posztot is talált erre a hashtagre.
Kép is lesz a bejegyzésben, mihelyt sikerül az Instagram kezdő lapom idevágni. Snipping Tool segítségével egész hamar sikerült.
Íme a mai állás szerint 153 bejegyzéses Nemezinda az Instagramon:





Nincsenek megjegyzések: