10/14/2017

Dinoparkban jártunk, dinokat láttunk - A new dinopark was opened

HUN: Van egy remek hely Budakeszin, a Vadaspark, Zsófival egy időben bérletünk is volt ide. A Magyarországon élő állatok kaptak itt helyet, a háziállatoktól kezdve a meghonosodott mosómedvéig. Folyamatosan fejlesztik, tavaly (2016-ban) a Makk Kuckó játszótérrel bővítették, ahol felnagyított, élethűre faragott bogarak hátára lehet felülni és nagyméretű fagombák alatt homokozni.
Idén (2017-ben) egy igazán nagy dobással, a Dinoparkkal örvendeztettek meg minket. Hatalmas méretű dinoszauruszokat helyeztek el a Vadaspark eddig elzárt részén. Az erdei környezetben ezek a nagyméretű dinoszauruszok élethűen festenek, és ezt csak fokozza, hogy némelyikük mozogni és hangot kiadni is képes. Annyira jól sikerültek, hogy kisebb gyermekek akár meg is ijedhetnek tőlük.
Lehet dinótojásban ücsörögni vagy egy dinoszaurusz kitátott szájából kikukucskálni.
A kisgyerekek otthonheverő műanyag dinóseregének pedig ezt a nemez tájat javaslom működő vulkánnal, hatalmas barlanggal és nyitvatermő fákkal.

Hatalmas állatok - Huge animals

Nem férnek el a képen - They do not fit on the picture

Nemeztáj a dinóknak is - Felted playmat for dinos

ENG: We have a favorite place at the nearby small town, Budakeszi, the Wildlife Park. We even had an annual ticket at this park with Sophie. All the wild animals living in Hungary displayed here. The Wildpark has novelty every year. Last year they built a new playground with wooden carved bugs and mushrooms, all realistic, but bigger. This year (2017) a Dinopark was opened with dinos on a large area which was just opened for the the public. These huge animals standing in the forest look like true to life which is even scary when they start to move and give voices. You can sit in a dino egg or look out from the mouth of a dino.
And if you have many plastic dino animal at home you can play with them on this felted playmat with vulcano, large cave and palms. It is available in my Etsy shop.


 

Nincsenek megjegyzések: